Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 72 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 72 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Accelerate collectie

De Mascot Accelerate collectie biedt een hoog comfort en ultieme bewegingsvrijheid met de ultieme stretch. Deze collectie is daarom dan ook geschikt voor alle medewerkers in alle branches en functies. De Mascot Accelerate collectie is werkkleding in een groot aantal stofkwaliteiten met pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. De collectie biedt de mogelijkheid een uniform corporate imago met talloze combinatiemogelijkheden te creëren voor alle functies. De collectie is gemaakt voor vakwerk, logistiek, industrie, productie en voor wasserijcontracten. De kracht van de Mascot Accelerate collectie is het mixen en matchen op alle niveaus vanwege de talloze combinatiemogelijkheden binnen de hele collectie. Op deze manier kunt u gegarandeerd producten vinden die passen bij uw functies, de huisstijl van uw bedrijf en uw behoeften. Ook biedt Mascot Accelerate een complete collectie kleding voor vrouwen.

Meer lezen >

Mascot Accelerate collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Accelerate collectie kan geheel naar uw eigen wensen bedrukt worden. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de kleding te laten borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De Mascot Accelerate kleding is gemaakt van een ultieme stretchstof die industrieel gewassen kan worden, zonder dat de slijtvastheid en comfort verloren gaan. De stofkwaliteit is ontwikkeld met de meest geavanceerde elastische vezels die er zijn. U profiteert daardoor de gehele werkdag van een unieke bewegingsvrijheid. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Mascot Accelerate collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Accelerate collectie online bestellen

De Mascot Accelerate collectie kan makkelijk en snel online besteld worden. U bestelt de werkkleding al vanaf één stuk. Of u nu een vocht afdrijvende onderste laag, een isolerende tussenlaag of een wind- en waterdichte bovenste laag zoekt: Mascot Accelerate heeft het. Gecombineerd in een laagjesmethode bereikt u optimale bescherming in alle weersomstandigheden. De Mascot Accelerate collectie beschikt over broeken voor iedere situatie, zodat u en uw collega’s een broek kunnen kiezen die past bij eigen voorkeuren en werkomstandigheden, maar u toch een uniforme uitstraling zal hebben op de werkplek. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >