Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mascot bodywarmers online bestellen

Mascot bodywarmers

Mascot heeft een uitgebreide selectie bodywarmers die ideaal zijn om uw lichaam warm te houden. Alle bodywarmers van Mascot zijn waterafstotend en hebben reflecterende details. De meeste bodywarmers zijn gemaakt van stretchstof wat zorgt voor extra bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn alle bodywarmers voorzien van extra binnen en buitenzakken zodat u uw spullen gemakkelijk kunt opbergen. Tevens zijn de meeste bodywarmers ook winddicht zodat u het niet snel koud zult krijgen. Op Mascotwereld vindt u bodywarmers in diverse kleuren zodat er altijd wel iets past bij uw bedrijf. Alle bodywarmers zijn per stuk leverbaar!  

Mascot bodywarmers bedrukken

Als uw medewerkers veel buiten werken is het slim om Mascot bodywarmers te bedrukken. Naast het bedrukken van een bodywarmer is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo op de bodywarmer te laten borduren. Zo is uw personeel niet alleen herkenbaar op de werkvloer maar ook daarbuiten. Uw logo kan zowel op de borst als op de rug worden bedrukt zodat uw logo voor iedereen zichtbaar is. Benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo eruit komt te zien op één van onze bodywarmers? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! 

Mascot bodywarmers bestellen

Mascot bodywarmers behoren tot de meest favoriete werkkleding van een groot aantal vakmensen. Dit komt doordat je veel bewegingsvrijheid en comfort hebt in elke bodywarmer. Vooral voor medewerkers die buiten aan de slag zijn bieden bodywarmers uitkomst. Doordat de Mascot bodywarmers waterafstotend zijn blijft uw onderlaag zeker droog. In ons brede assortiment vindt u ook bodywarmers met elastiek in de mouwgaten en verstelbare knopen in de taille zodat deze goed aansluit op de rest van uw lichaam. Voor extra bescherming tegen de kou bieden we bij Mascotwereld ook winter bodywarmers aan met verlengde rug en hoge kraag wanneer u met extreme weersomstandigheden naar buiten moet. Alle bodywarmers zijn beschikbaar in 8 verschillende maten.