Dit zeggen onze klanten

Mascot Frontline collectie

De Mascot Frontline collectie is perfect voor wanneer u een kantoorbaan of een beroep op het gebied van dienstverlening, techniek of logistiek heeft. De werkkleding is beschikbaar met of zonder stretch en met voldoende ruimte om te bewegen, terwijl de kleding ook licht, zacht en slijtvast is. De kleding uit de Mascot Frontline collectie heeft een representatief uiterlijk met veel keuzemogelijkheden qua kleur en model. Bepaalde producten zijn gemaakt van ultieme stretchstof, wat zorgt voor een unieke bewegingsvrijheid. Met de kleding uit de Mascot Frontline collectie kunt u zich de hele werkdag gemakkelijk voelen terwijl u er ook representatief uitziet. In het brede assortiment van de Mascot Frontline collectie zal er gegarandeerd kleding tussen zitten die aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf door de vele kleurcombinaties en brede maatvoering.

Meer lezen >

Mascot Frontline collectie bedrukken

U kunt de kleding uit de Mascot Frontline collectie laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. De corporate wear-producten uit de Mascot Frontline collectie zijn onderstukken van ultieme stretchstof. Deze corporate wear-producten zijn ideaal voor mensen met service- of kantoorberoepen die enigszins formele kleding nodig hebben die de hele dag keurig en representatief blijft. De broeken en rokken zijn perfect om te combineren met andere collecties van Mascot, voor een representatieve corporate wear-look. Op die manier kunt u met de kleding uw bedrijf profileren, ongeacht welke functie. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de Mascot Frontline collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Frontline collectie online bestellen

De werkkleding uit de Mascot Frontline collectie kan eenvoudig en snel online besteld worden. Het bestellen van de kleding met bedrukking of borduring is al mogelijk vanaf één stuk. In de Mascot Frontline collectie vindt u broeken en rokken met een speciaal ontwikkelde pasvorm voor vrouwen. De producten voor vrouwen van ultieme stretch hebben een laag gewicht en een hoge slijtvastheid, waardoor ze gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende werkzaamheden. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >