Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mascot short online bestellen

Hoge kwaliteit Mascot shorts

Alle shorts van mascot zijn van zeer hoge kwaliteit. De slogan van het Deense Mascot is niet voor niets ‘ Tested to work’. Voordat de producten van Mascot in de verkoop gaan worden deze eerst uitvoerig getest en gecontroleerd zodat Mascot altijd kan garanderen dat de kwaliteit hoog is. Net als bij de werkbroeken zijn ook de shorts voorzien van zakken gemaakt van Kevlar zodat scherpe voorwerpen er niet door zullen steken. Bijzonder aan de shorts is dat deze verstevigd zijn door een drievoudig gestikte naad op de pijpen en in het kruis voor extra draagcomfort. Alle shorts zijn per stuk leverbaar. 

Mascot shorts bedrukken

Wanneer u als bedrijf herkenbaar wil zijn tijdens uw werkzaamheden kunt u mascot shorts laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Uw bedrijfslogo wordt bij een short of driekwart broek altijd op de kontzak bedrukt. Dit gebeurd door middel van een bedrukking of borduring. Bij een bedrukking kan uw logo full color op de kontzak worden gedrukt zodat deze direct in het oog zal springen bij vele mensen. Wanneer u kiest voor een borduring bent u er zeker van dat al uw medewerkers er ten alle tijde professioneel bijlopen zeker omdat een borduring extra lang meegaat. 

Mascot shorts bestellen

Bij Mascotwereld kunt u Mascot shorts bestellen die perfect zijn voor de warme zomer dagen. Naast shorts vindt u ook driekwart broeken die ervoor zorgen dat uw knieën beschermd blijven. Zeker voor bouwmedewerkers is het fijn om een korte of driekwart broek te hebben zodat ze met hoge temperaturen niet in een lange broek hoeven te werken. Uiteraard zijn de werkbroeken van Mascot ook uitermate geschikt voor onder andere hoveniers en schilders of voor andere beroepen waar je veel buiten werkt. Alle Mascot broeken zijn slijtvast en vuilafstotend zodat deze lang meegaan.