Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mascot overalls online bestellen


Mascot overalls online bestellen

Overalls Mascot

Wanneer u in een branche werkt waar u veel wordt blootgesteld aan vuil of kou, is een functionele overall van Mascot geschikt voor u. Een overall is namelijk een product dat u beschermt van top tot teen. Overalls combineren een boven- en onderstuk in één functionele oplossing. Hiermee kunt u vermijden dat uw kleding van elkaar schuift op de onderrug als u veel voorover gebogen werkt. Het Deense Mascot levert al jaren hoge kwaliteit overalls. Wanneer het voor u vanuit veiligheidsoverwegingen belangrijk is dat u goed zichtbaar bent tijdens uw dagelijkse werk, vindt u bij Mascot ook overalls van fluorescerend materiaal. Deze high visibility overalls zorgen ervoor dat u extra veilig bent bij bijvoorbeeld werkzaamheden op bouwplaatsen of in het verkeer. Voordat de producten van Mascot in de verkoop gaan, worden deze eerst uitvoerig getest en gecontroleerd. Zo kan Mascot altijd garanderen dat de kwaliteit hoog is.

Overalls personaliseren

Alle overalls van Mascot kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring en kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Een bedrukking zal meteen in het oog springen bij vele mensen. Als u kiest voor een borduring bent u er zeker van dat al uw medewerkers er altijd professioneel bij lopen en al helemaal omdat een borduring extra lang meegaat. Mascot heeft een breed assortiment aan verschillende soorten overalls. De overalls kunnen zowel gepersonaliseerd als niet gepersonaliseerd al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe de Mascot overalls eruit komen te zien met uw bedrijfsgegevens? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Fair Wear Foundation

Mascot is lid van de Fair Wear Foundation. Mascot zet zich samen met 130 andere textiel producerende bedrijven in voor het vergroten van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van textielfabrieken over de hele wereld. Niemand kan namelijk de wereldwijde uitdaging alleen oplossen. Dit sluit aan bij het 17e ontwikkelingsdoel van de VN: partnerschap om doelstellingen te bereiken. Hiervoor zijn vooruitstrevende partnerschappen en samenwerkingen vereist. Mascot beschikt over haar eigen fabrieken in Vietnam en Laos, waardoor de productie erg effectief is en gebeurt met veel respect voor mens en milieu. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!