Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mascot polo's online bestellen

Slijtvaste Mascot polo’s

Mascotwereld presenteert u een breed assortiment slijtvaste Mascot polo’s. Wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen zijn de Mascot polo’s uitermate geschikt. Mascot heeft polo’s van de hoogste kwaliteit waar met name slijtvastheid, vormvastheid en kleurechtheid centraal staan. Ook wanneer u goed zichtbaar dient te zijn op de werkvloer heeft Mascotwereld de oplossing! U kunt namelijk kiezen voor een Mascot polo met reflecterende details zodat u altijd opvalt. Voor extra comfort hebben alle Mascot polo’s extra voering over de naad in de nek, zodat deze niet irriteert. Daarnaast zorgt ribstof ervoor dat de mouwen altijd op de juiste plek blijven. 

Bedrukte Mascot polo’s

Bedrukte Mascot polo’s zijn de beste keuze als u op zoek bent naar werkkleding voor uw bedrijf. Uw bedrijfslogo kan zowel op de borst als op de rug worden bedrukt. Wenst u een borduring van uw bedrijfslogo? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. Een logo opdruk op werkkleding is een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Bent u benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo eruit komt te zien op één van onze Mascot polo’s? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Mascot polo’s bestellen

Mascot polo’s bestellen is heel eenvoudig via de website van Mascotwereld. De polo’s kunnen in diverse bedrijfssectoren worden ingezet. Kleedt bijvoorbeeld uw magazijnmedewerkers aan met een bedrukte Mascot polo of wat dacht u van winkelmedewerkers. Daarnaast zijn de Mascot polo’s ook zeer geschikt voor in uw vrije tijd. De polo’s van Mascot gaan erg lang mee en op de naden en ritsen geeft Mascot zelfs 2 jaar garantie. Op onze website kunt u ook werkbroeken vinden zodat u een complete outfit kunt samen stellen. Al onze producten zijn per stuk leverbaar en beschikbaar in de maten XS tot en met 4XL.