Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mascot T-shirts online bestellen

Hoge kwaliteit T-shirts

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert het Deense Mascot hoge kwaliteit T-shirts. Bij Mascotwereld bieden we u een ruime selectie Mascot T-shirts. Op onze website vindt u zowel producten die u in lagen kunt dragen als T-shirts die op zichzelf goed staan bij uw werkbroek. Werkt u op een plek met strenge veiligheidseisen? Bij ons vindt u ook Mascot T-shirts met reflecterende details zodat u ook zichtbaar bent bij werkzaamheden in risicogebieden. Alle T-shirts van Mascot zijn uitgebreid getest wat ervoor zorgt dat de shirts lang meegaan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Alle T-shirts van Mascot zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en per stuk leverbaar. 

Mascot T-shirt bedrukken

Wilt u effectieve reclame maken voor uw bedrijf? Laat dan een Mascot T-shirt bedrukken! Alle T-shirts kunnen zowel op de rug als borst worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Wanneer uw medewerkers een T-shirt met logo dragen op een bouwproject of in het magazijn zal de naam van uw bedrijf door vele mensen worden gezien waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal worden vergroot. Benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo eruit komt te zien op een Mascot T-shirt? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio

Bedrukte Mascot T-shirts

Bedrukte Mascot T-shirts zijn de perfecte werkkleding voor uw bedrijf! Voor elke branche is er een passend Mascot shirt. Doordat er ook T-shirts zijn met modieuze prints kunt u sommige Mascot T-shirts ook aan tijdens uw vrije tijd. Doordat de shirts vocht absorberend zijn blijven de T-shirts aangenaam om te dragen tijdens warme zomerdagen. Tevens hebben een aantal van onze T-shirts voorzien van extra stof over de zoom in de nek zodat er geen naden zijn die gaan irriteren. Onze T-shirts zijn beschikbaar in vele kleuren zodat er altijd wel iets past bij uw bedrijf!