Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mascot vesten online bestellen


Mascot vesten online bestellen

Functionele Mascot vesten

Bij Mascotwereld vindt u functionele Mascot vesten die u in diverse omstandigheden kunt gebruiken. De gereedschapsvesten van Mascot zijn doorgaans extra gepolsterd op de schouders om de werkdag comfortabeler te maken door de druk op de schouders te verminderen als de zakken zijn gevuld met gereedschap. Daarnaast zijn alle vesten voorzien van meerdere binnen en buitenzakken zodat u veel ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. Indien u op zoek bent naar verstevigde gereedschapsvesten kunt u kiezen voor zakken gemaakt van Kevlar, deze zorgen ervoor dat er geen scherpe voorwerpen door de zakken zullen steken. Al onze vesten zijn per stuk leverbaar. 

Mascot vesten bedrukken

Bij Mascotwereld heeft u de mogelijkheid om al uw Mascot vesten te laten bedrukken. Daarnaast heeft u bij Mascotwereld ook de optie om uw bedrijfslogo op de vesten te laten borduren. Wanneer u kiest voor een bedrukking wordt deze aangebracht door middel van een transferdruk. De transfers worden onder bepaalde temperatuur op uw kleding aangebracht. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar bij hoge temperaturen en wanneer deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw logo zichtbaar wordt. Bij borduring krijgt uw bedrijfskleding een exclusieve uitstraling waardoor u zeker op zult vallen.  

Hoge kwaliteit Mascot vesten

Mascot is een Deens familiebedrijf wat enkel hoge kwaliteit vesten aflevert. Een gereedschapsvest is een essentieel kledingstuk als u uw gereedschap altijd bij de hand wil hebben. Werkt u bijvoorbeeld op een steiger, op het dak of als automonteur dan is het handig als u niet elke keer hoeft te lopen om uw spullen te pakken. Dienen uw medewerkers extra goed op te vallen? Kies dan voor één van de vesten met reflectie details, zo valt iedereen ook op met slechte weersomstandigheden! Alle vesten van Mascotwereld zijn zo ontworpen dat u er altijd goed in kunt bewegen en comfortabel aan de slag kunt.