Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mascot werkbroeken online kopen


Mascot werkbroeken online kopen

Hoge kwaliteit Mascot werkbroeken

Mascot heeft voor iedere branche hoge kwaliteit werkbroeken. Of het nu gaat om een werkbroek voor de bouw of industrie, bij Mascotwereld vindt u ze allemaal! Alle werkbroeken hebben een tailleband die zodanig is gevormd dat deze optimale ondersteuning geeft en nauwsluitend is terwijl u beweegt. Daarnaast hebben de broeken een ergonomische pasvorm die ervoor zorgt dat u gereedschap kunt meenemen zonder dat dit zwaar aanvoelt. Tevens hebben sommige Mascot werkbroeken ook handige zakken zoals  een duimstokzak en een gereedschapslus. Doordat de werkbroeken uitvoerig getest zijn is de kwaliteit van de werkbroeken altijd hoog en geeft Mascot 2 jaar garantie op naden en ritsen. De slogan van Mascot is niet voor niets ‘ Tested to work’. 

Bedrukte Mascot werkbroeken

Wanneer uw medewerkers op een bouwproject rondlopen wilt u natuurlijk wel dat ze met bedrukte Mascot werkbroeken rondlopen. Al onze werkbroeken kunnen op de kontzak bedrukt worden met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Doordat veel mensen uw bedrijfslogo zullen zien zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel worden vergroot wat mogelijk zorgt voor nieuwe klanten. Benieuwd naar hoe uw logo op de werkbroek zal staan? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! 

Slijtvaste Mascot werkbroek

Voor vrijwel iedere branche is er een slijtvaste en comfortabele Mascot werkbroek. Van timmerman tot stratenmaker er is altijd wel een werkbroek die aansluit bij uw wensen. Mascot ontwikkelt al haar kleding zodanig dat u kunt profiteren van perfecte bewegingsvrijheid en functionaliteit in uw eigen, unieke kleurstelling. De broek is gemaakt van stretchstof en beweegt altijd met u mee. Op onze website vindt u naast werkbroeken ook jassen en diverse andere werkkleding. Dus bent u op zoek naar een complete werk outfit voor uw medewerkers? Zoek dan niet verder en bestel bij Mascotwereld!