Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 70 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 70 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot werkjassen

Mascot staat garant voor hoge kwaliteit werkjassen met een weldoordacht ontwerp. De Mascot werkjassen hebben voor iedereen de perfecte pasvorm en bieden altijd optimaal comfort. Bij Mascot vindt u een ruim assortiment aan werkkleding met een focus op hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De werkkleding van Mascot is geschikt voor veel branches, zoals dienstverlening, transport, industrie en vakwerk. Alle werkjassen van Mascot zijn getest op kwaliteit en ontworpen aan de hand van uw behoeften. U heeft de keuze uit verschillende modellen met specifieke certificeringen die u beschermen tegen de koud, water en hitte. Mascot heeft een selectie jassen die voldoet aan wat u nodig heeft, ongeacht in welke branche en omgeving u ook werkt. Wanneer u goed zichtbaar moet zijn op uw werkplek, hebben we ook fluorescerende werkkleding die bijdraagt aan uw veiligheid. De werkjassen kunnen al besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Mascot werkjassen bedrukken

De Mascot werkjassen kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Mascot maakt gebruik van meer dan 100 verschillende materialen om zo de beste werkkleding te maken. Dit geldt uiteraard ook voor de werkjassen van Mascot. Bij Mascot zult u altijd producten van hoge kwaliteit vinden die in het eigen testcentrum van Mascot worden getest op onder andere slijtvastheid. Bij de werkjassen staat vooral de functionaliteit hoog in het vaandel. Mascot test de jassen in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Zo kan gezorgd worden voor de best mogelijke ervaring. Het motto van Mascot is niet voor niets ‘Tested to Work’. Benieuwd naar hoe de jassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot werkjassen online bestellen

De Mascot werkjassen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Alle producten van Mascot zijn onderverdeeld in verschillende collecties met elk hun eigen kenmerken en kwaliteiten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Bij Mascot heeft u de keuze of u uw werkjas wilt combineren met artikelen uit dezelfde collectie of dat u verschillende collecties wilt combineren. Mascot is SA8000-gecertificeerd. Bedrijven die SA8000-gecertificeerd zijn, kunnen aantonen dat sprake is van: geen kinderarbeid, geen dwangarbeid, goede arbeidsomstandigheden die passen bij de lokale omstandigheden, eerlijke werktijden en salaris, vrijheid om een vakbond te kiezen, geen discriminatie, een effectief managementsysteem dat controle uitoefent op de werkverhoudingen van medewerkers van onder leveranciers en gezondheid en veiligheid. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >