Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mascot werkjassen online bestellen


Mascot werkjassen online bestellen

Hoge kwaliteit werkjassen

Mascot staat garant voor hoge kwaliteit werkjassen met een weldoordacht ontwerp. De werkkleding van Mascot wordt geproduceerd in Denemarken en wereldwijd geëxporteerd. De slogan ‘Tested to work’ staat symbool voor de uitgebreide testprocedures en controles waaraan alle producten worden onderworpen. Mascot werkjassen hebben voor iedereen de perfecte pasvorm en bieden altijd optimaal comfort. Dus bent u op zoek naar werkjassen die passen bij uw bedrijf? Kies dan voor één van de jassen van Mascot. Op onze website vindt u naast werkjassen, ook soft shell jassen en thermo jacks. Vrijwel alle jassen zijn waterdicht en windafstotend wat ervoor zorgt dat uw medewerkers geen kou vatten!  

Werkjassen bedrukken

Bij Mascotwereld heeft u de mogelijkheid om uw werkjassen te laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Al onze werkjassen kunnen op de rug en borst worden bedrukt. Wanneer uw medewerkers deze aan hebben op de bouw wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf snel vergroot doordat uw bedrijfslogo door vele mensen zal worden gezien. Bent u benieuwd naar hoe een werkjas met uw bedrijfslogo eruit komt te zien? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! 

Mascot werkjassen bestellen

Mascot heeft een groot aanbod werkjassen die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Alle werkjassen zijn slijtvast doordat deze drievoudig zijn gestikt bij de mouwen en zijnaden. Ook geven de Mascot werkjassen meer bewegingsvrijheid dan vele andere werkjassen vanwege het goed doordachte ontwerp. Daarnaast zijn vrijwel alle jassen voorzien van reflectie zodat u altijd opvalt op de werkvloer. Voor iedere branche vindt u bij Mascotwereld wel een geschikte werkjas. Hebben uw medewerkers antistatische of vlam vertragende werkjassen nodig? Ook dan bent u bij Mascotwereld aan het juiste adres! Alle werkjassen van Mascot zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten zodat al uw medewerkers een warme Mascot jas aan kunnen trekken.